Overige diensten

737.jpgZit er (fabrieks)garantie op de auto en wat als deze verlopen is?

Bij de import van een auto gaat de fabrieksgarantie van Europese auto’s gewoon mee. In de regel is de fabrieksgarantie 2 of 3 jaar vanaf datum eerste toelating. In dergelijke gevallen kunt u dus gewoon gebruik maken van de reguliere fabrieksgarantie. Conform de EEG regels is deze garantie geldig in geheel Europa.

Voor auto’s uit het beschikbare aanbod welke geen fabrieksgarantie meer hebben, biedt Autoclick een garantie van 6 maanden.  Deze garantie wordt verzorgd in samenwerking met Autotrust. Dit heeft als voordeel dat u uw importauto kunt laten onderhouden en repareren in het autobedrijf van uw keuze (dus ook bij u in de buurt). Zo heeft u zekerheid over uw auto. Nadere informatie over deze garantie en de voorwaarden kunt u vinden op de site van Autotrust.

Wilt u de auto financieren?

Met financiële lease kiest u voor een slimme manier om de auto te financieren. U wordt direct economisch eigenaar van de auto zonder gebruik te maken van eigen financiële middelen. U hoeft in het begin niet direct een groot bedrag te betalen en u houdt uw financiën op orde.

Financiële lease is een vorm van financiering die los staat van uw eventuele overige financieringen (zakelijk of privé). Met de vooraf vastgestelde rente betaalt u een vast maandbedrag. U kiest een looptijd en afschrijving die het beste bij u past. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt uw import auto op deze manier financieren, zowel privé als zakelijk. Autoclick werkt samen met Alphera Financial Services en maakt graag een offerte voor u.

Wilt u een alarmsysteem laten inbouwen?

Vaak moet u voor het verzekeren van uw auto een alarmsysteem laten inbouwen. Of u wilt uw auto voorzien van extra comfort zoals bluetooth telefoon, DVD systeem of parkeersensoren. Autoclick biedt hiervoor voordelige oplossingen aan. Inbouw kan in de tijd van het import traject plaatsvinden. Autoclick maakt graag een offerte.