auto expert

Je auto laten importeren door een expert


Bent je van plan om een auto te kopen in het buitenland maar je weet niet hoe je moet handelen om deze te importeren? Laat Autoclick deze dan voor je naar Nederland halen. Wij zijn expert in auto import uit vele landen in Europa, wij weten de weg om deze op de juiste manier in Nederland te krijgen. Wij verzorgen het totale traject zodat je wagen netjes op een Nederlands kenteken komt te staan. Auto import bij ons betekent gebruik maken van de voordelen van importeren en het gemak van iemand die het allemaal voor je regelt.


Hoe werkt onze import?

Auto importHeel eenvoudig. Heb je een auto op het internet gevonden die je graag naar Nederland zou willen halen? Dan neem je contact op met Autoclick om dit te laten verzorgen. Met onze auto import service heb je geen kopzorgen. Wij regelen het allemaal voor je tot en met de aflevering.

Ook kan je bij ons kiezen uit het aanbod van import auto’s welke wij speciaal hebben geselecteerd. Deze wagens zijn afkomstig uit Duitsland, zijn zeer goed onderhouden en bieden voordelen die je niet zult vinden bij een goede tweedehands uit Nederland.


Het voordeel van een Duitse tweedehands

Duitsers zijn erg zuinig op hun wagens. En dat is te merken wanneer wij een mooie tweedehands auto uit Duitsland binnen krijgen. Vooral de duurdere Duitse automerken zijn aantrekkelijk, deze zijn vaak luxe uitgevoerd en verkeren in een zeer goede staat. Maak vooral gebruik van het voordeel van een Duitse tweedehands tot ongeveer vier jaar oud. Vooral bij deze occasions is het voordeel groot ten opzichte van Nederlandse gebruikte wagens.


In vier stappen naar je droomauto

stappenplan auto kopen

Jij wil graag probleemloos een auto importeren. Wij bieden een duidelijk stappenplan hoe je dit veilig en vertrouwd kunt doen. Kijk op onze homepage hoe je het makkelijks je droomauto kan vinden. Of kijk in onze digitale showroom met rijklaar prijzen op Nederlands kenteken. Wij kunnen het volledige traject voor je verzorgen. Hierbij hoef je slechts aan te geven welke tweedehands je wilt hebben en wij regelen alles. Je hoeft de wagen dan alleen nog maar op te halen bij ons. Makkelijker kunnen we het niet voor je  maken.


Een overzicht van de mogelijkheden

  • Aankoopbegeleiding
  • Transport
  • Invoer
  • RDW keuring
  • Registratie
  • Aangifte BPM
  • Kentekenplaten en leges
  • Gratis stalling
  • Onderzoek naar historie en staat van de auto

Meer weten over auto import?

Wil je meer weten over onze werkwijze en het voordeel van auto import bij ons? Neem dan contact op met auto import expert Autoclick. Vul het formulier in en wij bellen je om de mogelijkheden met je door te nemen.