auto ophalen

Auto importeren uit Duitsland


Heb je plannen om een auto te importeren uit Duitsland en zoekt je hiervoor een bedrijf die dit kan regelen? Neem dan contact op met Autoclick. Wij zijn experts in auto import uit Duitsland. Wij kunnen voor je de auto importeren, zetten de wagen op kenteken en regelen de BPM die afgedragen moet worden. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten waarbij je zelf kan bepalen wat je door ons wil laten regelen. Je kunt ook ervoor kiezen om zelf het importeren uit Duitsland te regelen maar je kunt het ook door ons laten doen.


Jij bepaalt wat wij voor je doen

Een auto importeren uit Duitsland is eenvoudig als je de weg weet. En het zoeken naar die weg kost tijd. Wij hebben dat werk reeds gedaan zodat importeren voor ons routine is om een Duitse wagen op de juiste en meest voordelige manier naar Nederland te krijgen. Maak daar gebruik van door zelf te bepalen wat je door ons wilt laten doen en wat je zelf wil regelen.

Autoclick heeft diverse kant en klaar pakketten in de aanbieding om een auto te importeren waar je uit kunt kiezen. Dat werkt wel zo gemakkelijk omdat je dan exact weet waar je aan toe bent. Helder, goedkoop en effectief. Je wagen op de Nederlandse weg zonder de kopzorgen die er bij komen kijken.


Een Duitse kwaliteitsoccasion

Duitsers staan erom bekend dat ze zorg dragen voor de staat van hun wagen. En dat is te merken wanneer men een gemiddelde occasion uit Duitsland van 3 jaar oud vergelijkt met een Nederlandse. Bij het importeren van een auto uit Duitsland verdient het zeker om na te gaan of het interessant is om deze naar Nederland te halen.

Wij halen die topklasse auto uit Duitsland voor je naar Nederland op de meest voordelige manier zonder kopzorgen. Maak gebruik van onze routine van importeren uit Duitsland om uw wagen zo snel mogelijk bij je voor de deur te krijgen.


Duidelijk stappenplan

Je vindt bij ons een overzichtelijk stappenplan hoe je veilig een betrouwbare occasion kan importeren. Kijk voor meer informatie op onze home pagina. Ook kan je snel je auto selecteren in onze digitale showroom. Een auto importeren kan je bij ons heel gemakkelijk laten regelen door het werk aan ons over te laten.

Een overzicht van de mogelijkheden;

  • Aankoopbegeleiding
  • Transport
  • Invoer
  • RDW keuring
  • Registratie
  • Aangifte BPM
  • Kentekenplaten en leges
  • Gratis stalling
  • Onderzoek naar de historie en staat van de wagen

Neem nu contact met ons op

Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons. Kijk ook in ons aanbod van import occasions.

auto importeren en rijklaar afleveren op NL kenteken