import auto ophalen

Een occasion kopen in Duitsland


Bent je van plan om een auto in Duitsland te kopen en zoek je een specialist die voor de auto in Duitsland kan kopen en importeren? Dan ben je bij Autoclick aan het juiste adres. Wij kunnen de auto kopen voor je en het totale traject verzorgen zodat je de auto alleen nog maar op hoeft te halen bij ons. Een auto in Duitsland zoeken is ons dagelijks werk dus wanneer je wil dat wij de beste occasion voor je opzoeken dan doen we dat graag voor je.


Maak import eenvoudig met onze vier stappen

Je kunt het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken door te kiezen voor ons vier stappenplan. Hierin is duidelijk omschreven hoe je snel en vertrouwd een goede import auto kunt vinden. Kijk op onze homepage voor meer informatie. Wil je de auto kopen en de rest aan ons overlaten? Dat kan. Wil je dat wij de auto in Duitsland kopen? Dat kan ook. Autoclick is de specialist om je wagen uit Duitsland naar Nederland te halen. Maak gebruik van onze ervaring en laat ons de import voor je verzorgen.


Waarom een Duitse occasion?

Duitse wagens staan bekend om hun goede staat en luxe uitvoeringen. Duitsers zijn nu eenmaal erg zuinig op hun auto wat het interessant maakt om een occasion in Duitsland te kopen. Wij kopen met grote regelmaat occasions in in Duitsland, we kennen de dealers waar we de beste wagens kunnen kopen. We weten de weg om de wagen uiteindelijk in Nederland te krijgen. Profiteer van onze kennis door de beste Duitse occasion in je bezit te krijgen. Geen kopzorgen en de beste wagen die je maar kan wensen.

Onze standaard pakketten

Wij bieden verschillende standaard pakketten aan waar je uit kunt kiezen. Bij elk pakket kan je exact zien wat wij voor je doen en wat je zelf nog moet regelen.

Een overzicht van de mogelijkhedenAuto in Duitsland kopen, een tevreden klant met onze import service

  • Aankoopbegeleiding
  • Transport
  • Invoer
  • RDW keuring
  • Registratie
  • Aangifte BPM
  • Kentekenplaten en leges
  • Gratis stalling
  • Onderzoek naar historie staat van de wagen

Twijfel niet langer en neem contact op

Aarzelt je nog steeds? Helemaal niet nodig, neem gewoon even contact op. Het zal je snel duidelijk zijn dat het een stuk makkelijker is wanneer wij je auto in Duitsland kopen en alles regelen. Iedere auto uit Duitsland die wij selecteren voldoet aan onze strenge voorwaarden zodat je er zeker van bent dat je een kwaliteit occasion bij ons aanschaft.