auto expert

Een auto importeren met een expert


Heb je een occasion gevonden in Duitsland die je naar Nederland wil laten halen? Zoek je hiervoor een partij die dit kan regelen voor je? Neem dan contact op met Autoclick. Wij regelen het invoeren van auto’s naar Nederland en zorgen voor de laagste BPM en importkosten. Een auto invoeren is voor ons een dagelijkse bezigheid wat betekent dat er weinig tot geen geheimen zijn voor ons om een occasion zo snel en goedkoop mogelijk te laten invoeren.


Wat is onze werkwijze

Autoclick is een auto importeur dat occasions uit het buitenland naar Nederland haalt. Meestal gaat het om wagens uit Duitsland maar andere landen is ook mogelijk. Wij hebben een beperkte voorraad en schaffen een auto pas aan wanneer er een koper voor is. Het betekent dat wij geen kosten maken voor een dure showroom. Onze experts zijn in staat om voor de Nederlandse klant de occasions te vinden die men graag wil hebben. Wij kunnen de auto invoeren en kunnen ook alles regelen zoals het kenteken, de BPM afdracht en de keuring. Zelfs garantie is mogelijk.


Vooral Duitse occasions

Wij kunnen uit vrijwel ieder Europees land en Amerika wagens importeren maar de Duitse occasions zijn verreweg het meeste in trek. Dit komt omdat Duitse auto’s goedkoper zijn en de wagens meestal in goede conditie verkeren. Duitsers zijn nu eenmaal erg zuinig op hun wagen. Het maakt Duitse occasions erg aantrekkelijk om te laten invoeren. Vooral het segment van jonge occasions van 3 jaar is erg aantrekkelijk. Vaak kan het zelfs een goed alternatief zijn tegenover een nieuwe in Nederland aangeschafte wagen. Bekijk ook ons aanbod van Duitse occasions.

auto invoeren uit Duitsland


Neem contact op en laat ons het invoeren regelen

Aarzel niet langer en laat je door ons overtuigen van het gemak van een auto in te voeren. Wij leggen je uit hoe het allemaal in zijn werk gaat. Draag de zorg over en maak tijd vrij om te zoeken naar de occasion in Duitsland die je het meeste aanspreekt. Neem eenvoudig contact op.


Zorgeloos je auto importeren

In een paar stappen kan je probleemloos je auto importeren, zelfs met de mogelijkheid van garantie. Kijk op onze home pagina voor meer informatie.  Je kan ook een auto selecteren uit ons aanbod van Duitse kwaliteits-occasions. Een auto invoeren maken wij namelijk graag zo gemakkelijk mogelijk. Wil je dat wij de auto importeren en alles voor je geregeld wordt? Dat kan bij ons. Je kan alles aan ons overlaten.

Een overzicht van de mogelijkheden

  • Aankoopbegeleiding
  • Transport
  • Invoer
  • RDW keuring
  • Registratie
  • Aangifte BPM
  • Kentekenplaten en leges
  • Gratis stalling
  • Onderzoek staat van de wagen