auto uit duitsland halen

Een occasion uit Duitsland halen?


Heb je je zinnen gezet op een auto uit Duitsland en zoekt u een expert die deze occasion voor je naar Nederland kan halen? Of heb je graag nog even een check van de wagen alvorens je besluit deze aan te schaffen? Dan kan Autoclick je helpen. Wij zijn experts in het verzorgen van de aankoop, transport en invoer van occasions uit Duitsland. Wij kennen de markt en kunnen de auto voor je inspecteren. Daarbij kennen we de meeste dealers in Duitsland. Wij kunnen het hele traject voor je verzorgen zodat jeu alleen maar aan ons hoeft aan te geven op welke occasion je interesse heeft.


Onze werkwijze

De werkwijze van Autoclick is eenvoudig. Jij bepaalt wat je aan ons wil overlaten. Je bepaalt dus zelf wat je zelf nog gaat doen om de wagen in Nederland op de weg te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om zelf een occasion op het internet op te zoeken. Geef dan aan ons doorom welke het gaat. Daarbij kan je elf bepalen wat je door ons wil laten doen. Maar je kan ook je wensen doorgeven aan ons zodat wij op zoek gaan naar de meest geschikte auto uit Duitsland. Je kan dus alle kanten op bij ons.


Duitse occasions met voordelen

Een auto kopen in Duitsland heeft drie grote voordelen. Ten eerste zijn ze veelal goedkoper dan in Nederland. Dat is wel zo goed om te weten. Maar dat is niet alles. Duitse occasions verkeren over het algemeen in een betere staat dan de Nederlandse wagens. Dit komt doordat Duitsers erg zuinig zijn op hun auto en deze goed laten onderhouden. Ten derde zijn hebben de auto’s bij onze buren vaak een luxere uitrusting. Een nette occasion van 3 jaar oud uit Duitsland halen is zeker het overwegen waard vergeleken met een nieuwe auto in Nederland.


Kies zelf uw pakket uit

Je kan bij ons kiezen uit verschillende pakketten. Een auto uit Duitsland invoeren maken wij namelijk graag zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt zelf bepalen wat je door ons wilt laten doen en wat je zelf nog gaat regelen. Wil je bijvoorbeeld dat wij de auto transporteren vanuit Duitsland en dat jij de rest zelf regelt? Dat kan bij ons. Maar je kan het ook allemaal aan ons overlaten.

Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Aankoopbegeleiding
  • Transport
  • Invoer
  • RDW keuring
  • Registratie
  • Aangifte BPM
  • Kentekenplaten en leges
  • Gratis stalling
  • Onderzoek naar historie en staat van de wagen

Neem nu contact op

Wil je meer weten wat wij kunnen doen voor je? Neem dan contact op met ons. Wij leggen je graag uit wat wij kunnen betekenen voor je om een auto uit Duitsland naar Nederland te krijgen. Kijk ook in ons aanbod van Duitse occasions.

mercedes Auto uit Duitsland importeren