Wilt u uw oude auto inruilen dan zijn er de volgende mogelijkheden:

U wilt uw huidige auto inruilen op een te importeren auto? Dat kan ook!  Autoclick heeft een uitgebreid handelsnetwerk om uw auto voor een goede prijs kwijt te raken. Ook kunnen wij uw huidige auto in opdracht verkopen. Wij maken uw auto verkoopklaar en adverteren op alle gekende verkoopsites.

U kunt uw auto verkopen aan de handel. Wij kunnen dat proces voor u begeleiden. U krijgt gegarandeerd binnen 48 uur een bod op uw auto. Dit levert misschien niet de hoogste prijs op, maar u heeft de zekerheid dat u de auto verkoopt. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht bij ikwilvanmijnautoaf.nl.

Wij kunnen ook de auto in consignatie voor u verkopen. Daartoe maken wij de auto verkoopklaar en adverteren voor u op de diverse sites. De auto moet daarvoor wel op onze locatie staan. Dit levert vaak de hoogste prijs op maar het kan even duren voordat de auto verkocht is.

Als u de auto bij Autoclick wilt inruilen, dan maken wij graag een afspraak voor een taxatie. Wilt een indicatie van de waarde van de auto, neem dan contact met ons op.

audi site taxatie
bmw site 1
bmw site
  •  
  •  
  •  
  •