Een auto invoeren uit het buitenland

Heeft u een occasion gevonden op het internet die in het buitenland te koop is en wilt u deze invoeren in Nederland? En zoekt u een expert die het invoeren van de auto voor u kan regelen? Dan is Autoclick het bedrijf dat u zoekt. Wij kunnen de wagen voor u importeren in Nederland, wij kunnen de wagen na laten kijken alvorens u tot koop over gaat en wij kunnen alle papieren regelen om de wagen de Nederlandse wegen op te krijgen. U krijgt bij ons vele opties aangeboden waarbij u zelf kunt kiezen wat u door ons wilt laten regelen en wat u nog zelf gaat regelen.

Op welke wijze kunnen wij u helpen

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan waarbij u telkens zelf bepaalt wat u nog zelf gaat doen en wat wij moeten regelen voor u. Autoclick biedt standaard pakketten aan waarbij u exact kan zien wat er gedaan wordt voor u en wat u zelf nog moet regelen. Het invoeren van de auto zelf doen wij in de meeste gevallen maar andere zaken kunt u eventueel ook zelf regelen zoals het op kenteken zetten.

Vooral voordelig bij Duitse occasions

Het invoeren van een auto is vooral voordelig bij Duitse auto’s. Dit omdat Duitse occasions goedkoper en meestal zeer goed onderhouden zijn. Maak gebruik van dat voordeel. Heeft u zelf de occasion gevonden die u graag zou willen hebben laat het ons dan weten. Wij weten hoe we deze in Nederland kunnen invoeren. Wilt u hebben dat wij voor u zoeken dan kan dat ook.

Porsche Auto invoeren uit Duitsland

Neem contact met ons op voor meer info

Twijfelt u nog steeds of u zelf het invoeren van een auto moet regelen of dat u het over moet laten aan specialisten Neem dan contact op met ons. Wij overtuigen u graag van onze kracht om het onze ervaring de auto zo snel mogelijk te laten invoeren. U heeft dan een kopzorg minder en zekerheid dat alles snel en vakkundig geregeld wordt.

Kies zelf uw import pakket uit

Wij bieden standaard import pakketten waarbij u telkens zelf kunt bepalen wat u nog zelf gaat doen en wat wij moeten verzorgen. Voor elk pakket is duidelijk omschreven welke zaken door ons geregeld worden en wat u nog zelf moet regelen. Wilt u alleen de invoer aan ons overlaten dan kan dat. Wilt u dat wij alles regelen en dat u simpelweg de auto op wil halen als alles geregeld is dan kan dat ook.

Een overzicht van de mogelijkheden

  • Aankoopbegeleiding
  • Transport
  • Invoer
  • RDW keuring
  • Registratie
  • Aangifte BPM
  • Kentekenplaten en leges
  • Gratis stalling
  • Onderzoek staat van de wagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *