besparen op aanschaf auto

Maak gebruik van de lage prijzen in Duitsland, importeren nu super aantrekkelijk

18-06-2020


Ook in Duitsland komen ze langzaamaan weer uit de lock-down van het coronavirus. De autohandel is weer opgestart en de prijzen staan daarbij onder zware druk. Op dit moment zijn de prijzen flink lager dan voor de crisis. Bij de Duitse dealers staan nog enorme voorraden aan gebruikte auto’s van goede kwaliteit.

In Nederland trekt de vraag van gebruikte auto’s aan. Dit komt o.a. doordat minder gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer en het vliegtuig voor velen nog geen optie is. Tel daarbij op dat door de sluitingen van fabrieken nieuwe auto’s niet of voorlopig nog lang niet leverbaar zijn. Dat verklaart de opleving van de tweedehands automarkt.

Vele euro’s besparen op de aanschaf

Door slim gebruik te maken van de situatie kan met de import van jong gebruikte auto’s vele duizenden euro’s bespaard worden. Door de relatief lage prijzen in Duitsland kan je zeer voordelig een goede kwaliteits-occasion voor de deur krijgen.

In ons aanbod vind je meer dan 100.000 tweedehands auto’s uit Duitsland afkomstig uit ons dealernetwerk. De getoonde prijzen zijn geheel rijklaar op NL kenteken en met garantie. Zelfs inruil van je huidige auto is mogelijk. Bekijk ons volledige aanbod op de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *