Over ons

Wat doet Autoclick?

Autoclick is een professioneel auto import bedrijf dat zich volledig richt op de import van jong gebruikte auto’s. De meeste auto’s betreffen dealer auto’s en Jahreswagens (fabrieksauto’s uit Duitsland), welke vaak lage kilometerstanden hebben en in onberispelijke staat verkeren. Al ruim 14 jaar is Autoclick een betrouwbare partner en staan we garant voor een uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening. Autoclick wil datgene waarmaken waaraan de reguliere handel vaak slechts ten dele kan voldoen; kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie en geen verborgen kosten bij het auto invoeren uit Duitsland en België.

Wie is Autoclick?

Autoclick is een merknaam en initiatief van Teco BV. Autoclick is oorspronkelijk opgezet in samenwerking met Magnus E-commerce Incubator BV, een voormalige dochteronderneming van het aan de Amsterdamse effectenbeurs genoteerde Qurius (voorheen Magnus Holding NV). Teco BV is statutair gevestigd en houdt kantoor in ‘s-Graveland aan de De Boomgaard 9-14. Teco BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32.113.701. Het BTW nummer van Teco BV is 8154.49.835.B.01. Teco BV is erkend door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) en in het daartoe bestemde register opgenomen onder nummer 32031. Teco BV heeft ook een artikel 8 vergunning voor het op aangifte betalen van de BPM. Hiertoe is door de Belastingdienst een vergunning afgegeven onder nummer 8154.49.835.BPM01.

Meer informatie over of vragen aan Autoclick?

Indien u meer informatie over Autoclick wenst of vragen heeft, dan kunt u een e-mail zenden aan info@autoclick.nl. Autoclick zal uw e-mail zo spoedig mogelijk behandelen.

Verkoop en leveringsvoorwaarden

De algemene verkoop en leveringsvoorwaarden maken deel uit van alle opdrachten en overeenkomsten, gesloten tussen Autoclick en haar opdrachtgevers niet handelende in de uitoefening van een beroep of bedrijf, met betrekking tot koop, aankoopbemiddeling, verkoopbemiddeling, reparatie en onderhoud van auto’s, onderdelen en toebehoren daarvoor. U kunt deze downloaden door hier te klikken.

Privacybeleid

Autoclick respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Autoclick heeft een privacybeleid opgesteld. U kunt deze downloaden door hier te klikken.

Disclaimer?

De site van Autoclick is met veel zorg samengesteld en wordt zo veel als redelijkerwijs mogelijk up to date gehouden. Het kan echter voorkomen dat de site, door typefouten of anderszins, onjuistheden bevat of niet volledig is. De inhoud van de site kan niet gezien worden als een aanbod waarvan de acceptatie leidt tot het totstandkomen van een opdracht of overeenkomst. Autoclick behoud zich het recht voor zonder opgaaf van reden of zonder reden een opdracht te weigeren.