Waarom een auto importeren met Autoclick?


Aanzienlijke kostenbesparing

Officiële merkdealers en handelaren importeren ook auto’s uit Duitsland, maar in dat geval is het prijsvoordeel niet voor u maar voor de dealer of handelaar. Als Autoclick uw auto importeert, is het prijsvoordeel volledig voor uzelf! Het voordeel dat wij behalen geven wij immers altijd aan u door! Voor bijna alle auto’s moet BPM worden betaald, wij zorgen ervoor dat u niet onnodig teveel betaalt. Daarmee blijft het erg interessant om auto’s te halen uit het buitenland.

Zekerheid en gemak

Onze import specialisten weten precies waarop moet worden gelet. Zij zorgen ervoor dat uw auto zorgeloos wordt geïmporteerd. Zijn de juiste papieren aanwezig? Heeft de auto een Europese typegoedkeuring? Krijgt de auto zonder problemen een Nederlands kenteken? Wij weten wat mogelijk is bij de RDW en de belastingdienst. Zo voorkomt u verrassingen.

Betrouwbaarheid

In Duitsland zijn goede kwaliteitsauto’s te vinden. Daarbij letten we oa. op de volgende zaken: juistheid van gegevens, klopt de kilometerstand, staat van de auto en wat is de historie van de auto. En tenslotte: hoe kunt u het beste de betaling doen? Door te kiezen voor onze dienstverlening voorkomt u onnodige rompslomp, onplezierige verrassingen, risico en onzekerheid.

Met Autoclick kiest u voor kwaliteit, ervaring en de garantie van een zorgeloze import tegen zo laag mogelijke kosten.

  •  
  •  
  •  
  •