Wat doet Autoclick?


Autoclick is een professioneel auto import bedrijf dat zich volledig richt op de import van jong gebruikte auto’s. De meeste auto’s betreffen dealer auto’s en Jahreswagens (fabrieksauto’s uit Duitsland), welke vaak lage kilometerstanden hebben en in onberispelijke staat verkeren. Al ruim 14 jaar is Autoclick een betrouwbare partner en staan we garant voor een uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening. Autoclick wil datgene waarmaken waaraan de reguliere handel vaak slechts ten dele kan voldoen; kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie en geen verborgen kosten bij het auto invoeren uit Duitsland en België.

Werkwijze en import kosten


Doordat het aanbod bij de samenwerkende Duitse dealers staat, kan Autoclick met lage tarieven werken.
Zo betaalt u niet meer dan nodig voor een te importeren auto.

Autoclick werkt op een zeer transparante wijze. De auto’s uit het aanbod zijn van dealerkwaliteit en worden met garantie geleverd. Er zijn geen verborgen kosten, alles is helder en duidelijk. Bovendien werkt Autoclick met een prijsgarantie, dus geen onverwachte verrassingen. Service staat bij Autoclick hoog in het vaandel, wij streven ten allen tijden naar 100% tevreden klanten.

Het berekenen van alle importkosten is een complex werk. De BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals exacte leeftijd, de oorspronkelijke Nederlandse nieuwprijs, de kilometerstand, de CO2-uitstoot en de algehele toestand van de auto. Verder kan er nog voor verschillende BPM regimes uit het verleden worden gekozen. Autoclick werkt met erkende BPM programmatuur, welke ook door de belastingdienst wordt gebruikt. Zo kunnen we de prijsstelling laag houden. Autoclick is RDW erkend en vergunninghouder voor de BPM.

Hoe komt een opdracht tot stand?


Als u gebruik maakt van een van onze dienstverlening, ondertekent u hiervoor een opdrachtbevestiging. Hiermee geeft u Autoclick opdracht tot uitvoering van de werkzaamheden. In de opdrachtbevestiging worden naast overeenkomen dienstverlening en prijs ondermeer opgenomen de specificaties van de auto, de overeengekomen garantie, de verwachte afleverdatum en details van de betaling.

Hoe gaat de betaling?


Indien u een opdrachtbevestiging met Autoclick heeft getekend dan wordt u gevraagd een aanbetaling te doen. De aanbetaling is afhankelijk van de overeengkomen dienstverlening en dient ter zekerheid dat u ook daadwerkelijk de auto afneemt. Vanzelfsprekend wordt dit in de opdrachtbevestiging vastgelegd. Bij aflevering van de auto voldoet u het restantbedrag.

Hoe gaat de aflevering?


Bij aflevering van de auto dient u de gehele betaling te hebben voldaan. Autoclick zorgt ervoor dat de auto bij aflevering op uw naam is gesteld. Aflevering vindt plaats op het adres van Autoclick in ‘s-Graveland. Over andere afleveradressen kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt.

  •  
  •  
  •  
  •