Wil je een auto inruilen op je nieuwe auto?


Wat zijn de mogelijkheden?

Je huidige auto inruilen op een te importeren auto? Dat kan ook!  Autoclick heeft een uitgebreid handelsnetwerk om je auto voor een goede prijs kwijt te raken. Ook kunnen wij je huidige auto in opdracht verkopen. Wij maken je auto verkoopklaar en adverteren op alle gekende verkoopsites.


Wil je direct zekerheid over de inruilprijs? Binnen 48 uur krijg je bij ons een gegarandeerde inruilprijs op je auto. Wij hebben een uitgebreid handelsnetwerk waarbinnen wij de auto aanbieden. Dit levert misschien niet de hoogste prijs op, maar wel de zekerheid dat je de auto voor de gegarandeerde prijs kan verkopen. Autoclick kan dit gehele proces voor je verzorgen.


Je kan natuurlijk ook de auto zelf verkopen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld terecht bij bedrijven als ikwilvanmijnautoaf.nl. Een andere mogelijkheid is zelf te adverteren met de auto op de diverse auto verkoop sites.

Ook kunnen wij de auto in consignatie voor je verkopen. Daartoe maken wij de auto verkoopklaar en adverteren voor je op de diverse sites. De auto moet daarvoor wel op onze locatie staan. Dit levert vaak de hoogste prijs op maar het kan even duren voordat de auto verkocht is.


Wil je een taxatie?

Als je een auto bij Autoclick wilt inruilen, dan maken wij graag een afspraak voor een taxatie. Wil je eerst een indicatie van de waarde van de auto, neem dan contact met ons op. Je krijgt dan van ons een een prijs-indicatie.