Autoclick, een professioneel auto import bedrijf


Autoclick is een professioneel auto import bedrijf dat zich volledig richt op de import van jong gebruikte auto’s. De meeste auto’s betreffen dealer auto’s en Jahreswagens (fabrieksauto’s uit Duitsland), welke vaak lage kilometerstanden hebben en in onberispelijke staat verkeren. Al ruim 19 jaar is Autoclick een betrouwbare partner en staat garant voor een uitstekende kwaliteit van dienstverlening. Autoclick maakt datgene waar waaraan de reguliere handel vaak slechts ten dele kan voldoen; kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie en geen verborgen kosten bij het auto invoeren uit Duitsland en België. Op deze pagina vind je meer over onze werkwijze en kosten auto import.


Werkwijze en import kosten

Doordat ons aanbod bij de samenwerkende Duitse dealers staat, werkt Autoclick met lage tarieven. Zo betaal je niet meer dan nodig voor een te importeren auto.

Autoclick werkt op een zeer transparante wijze. De auto’s uit het aanbod zijn van dealerkwaliteit en worden met de mogelijkheid van garantie geleverd. Er zijn geen verborgen kosten, alles is helder en duidelijk. Bovendien werkt Autoclick met een prijsgarantie, dus geen onverwachte verrassingen. Service staat bij Autoclick hoog in het vaandel, wij streven ten allen tijden naar 100% tevreden klanten.

Het berekenen van alle importkosten is een complex werk. De BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals exacte leeftijd, de oorspronkelijke Nederlandse nieuwprijs, de kilometerstand, de CO2-uitstoot en de algehele toestand van de auto. Verder kan er nog voor verschillende BPM regimes uit het verleden worden gekozen. Autoclick werkt met erkende BPM programmatuur, welke ook door de belastingdienst wordt gebruikt. Zo kunnen we de prijsstelling laag houden. Autoclick is RDW erkend bedrijf.


Hoe komt een opdracht tot stand?

Als je gebruik maakt van een van onze dienstverlening, onderteken je hiervoor een opdrachtbevestiging. Hiermee geef je Autoclick opdracht tot uitvoering van de werkzaamheden. In de opdrachtbevestiging worden naast overeenkomen dienstverlening en prijs ondermeer opgenomen de specificaties van de auto, de overeengekomen garantie, de verwachte afleverdatum en details van de betaling.


Hoe gaat de betaling?

Indien je een opdrachtbevestiging met Autoclick hebt getekend, dan word je gevraagd een aanbetaling te doen. De aanbetaling is afhankelijk van de overeengekomen dienstverlening en dient ter zekerheid dat je ook daadwerkelijk de auto afneemt. Vanzelfsprekend wordt dit in de opdrachtbevestiging vastgelegd. Bij aflevering van de auto voldoe je het restantbedrag.


Hoe gaat de aflevering?

Bij aflevering van de auto dien je de gehele betaling te hebben voldaan. Autoclick zorgt ervoor dat de auto bij aflevering op je naam is gesteld. Aflevering vindt plaats op het adres van Autoclick in ‘s-Graveland. Over andere afleveradressen kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt.


Vragen?

Heb je vragen over onze werkwijze en de kosten van auto import? Neem dan gerust contact met ons op. Onze import specialisten geven graag antwoord op al uw vragen. We helpen je graag verder!