ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Onze klanten vragen we een klein stukje te schrijven over hun ervaringen met Autoclick. Hieronder vind je een overzicht van de reacties welke wij gekregen hebben.


REFERENTIE

03-11-2020 Inmiddels ben ik sinds 2001 klant van Autoclick!! Zeer betrouwbaar en fantastische service. Ik kan het iedereen aanraden.

REFERENTIE

08-10-2020 Voor de tweede keer een auto via AUTOCLICK gekocht. Wederom een zeer prettige klantervaring met een resultaat dat tot volle tevredenheid stemt. De kennis en jarenlange ervaring is voelbaar in alle aspecten van het koopproces. Goede vragen, kundig advies, prima service!

REFERENTIE

01-07-2020 Buitengewoon goede service! Fijne en snelle communicatie, deze partij zorgt voor een stressloze aankoop van je auto, 100% een aanrader!

REFERENTIE

20-03-2020 Ik heb nu voor de 2e keer Autoclick gebruikt. Weer hebben ze me super geholpen en ben erg tevreden over de service en betrokkenheid.

REFERENTIE

14-02-2020 Goed service, snel en goed geholpen. Jacob besteedt veel aandacht aan het zoeken van de juiste auto. Al met al een aanrader!

REFERENTIE

22-01-2020 Zeer tevreden, ze kennen de procedures op hun duimpje en zorgen ervoor dat je probleemloos je auto kunt importeren. Mocht je een auto willen kopen in Duitsland en deze wil laten invoeren naar Nederland dan is Autoclick zeer aan te bevelen.

REFERENTIE

07-12-2018 Ik ben super tevreden met de complete service van Autoclick. Ik wilde graag een BMW invoeren, maar was redelijk specifiek in wat ik wilde hebben.  Zij nemen de volledige zorg uit handen voor het zoeken van de auto’s die mogelijk zijn, de historie van de auto, op kenteken zetten en alles wat er verder bij komt kijken. Het is toch best spannend om een auto in te voeren via het buitenland, maar door Aautoclick hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ook de inruil van mijn huidige auto was mogelijk. Ik kom hier zeker nog een keer terug voor mijn volgende auto.

REFERENTIE

04-12-18 De eerste keer dat wij met Autoclick te maken kregen, heeft men ons geholpen met de BPM-aangifte van een in te voeren auto. Daarmee realiseerden wij een directe besparing. Bij een volgende gelegenheid heeft Autoclick het volledige proces van invoer voor ons verzorgd. Wij zijn zeer enthousia…

REFERENTIE

29-11-2018 Autoclick heeft geduldig gezocht naar precies de gewenste auto, daarna alles perfect verzorgd en snel afgeleverd.

REFERENTIE

18-06-2018 Inmiddels heb ik mijn derde auto gekocht bij Jacob. Hij gaat altijd nauwkeurig te werk en alle aankopen die ik bij Autoclick heb gedaan waren een schot in de roos. Kom zeker weer terug bij een volgende aankoop. Succes met je toko Jacob.

REFERENTIE

11-06-2018 Het is overduidelijk dat een geïmporteerde auto veel voordeliger is dan een Nederlands exemplaar. Via Autoclick.nl word het je wel er gemakkelijk gemaakt. Naast het enorme ruime aanbod van buitenlandse auto’s weet Autoclick je de tips en tricks te vertellen om een passend exemplaar aan je voor te stellen. Daarna wordt   de prijs naar beneden onderhandeld bij de verkopende partij, de beste BPM deal bij de belastingdienst aangevraagd en is het risico dat de auto ook correct geleverd wordt vanuit het buitenland tot aflevering aan toe voor Autoclick. Dankzij Autoclick ongeveer 30% bespaard in vergelijking met een Nederlands exemplaar en is er nu een dijk van een auto aangeschaft. Correct, degelijk en betrouwbaar.

REFERENTIE

29-03-2018 “Het was de tweede keer dat ik een auto importeerde vanuit Duitsland. Hij stond na ongeveer 2 weken blinkend ter beschikking bij Autoclick. Erg mooi”. “Way to go, Autoclick!”

REFERENTIE

15-01-2018 Het leek zoeken naar de bekende spelt in een hooiberg. Autoclick lukte het de door mij gewenste auto te vinden. Ik ben er erg blij mee! Hartelijk dank voor al het werk.

REFERENTIE

10-01-2018 Dit was mijn derde auto welke ik importeerde via Autoclick. Ook deze keer weer de beleving van omruilen zonder zorgen. Een top auto waar ik de komende jaren mee vooruit kan!

REFERENTIE

27-09-2017 Hoi Jacob, met dit berichtje wil ik je bedanken voor al je werkzaamheden. Mijn Audi A6 bevalt goed. Alles is gelopen zoals afgesproken en daar ben ik heel blij mee. Veel succes met je bedrijf.

REFERENTIE

07-09-20167 Hier is de klant nog koning! Er werd echt naar mij geluisterd, ik kreeg de aandacht die ik graag wil als ik een auto koop. Een uitstekende service voor, tijdens en na mijn aankoop. Super goede ervaring en ik kom in de toekomst graag terug!

REFERENTIE

20-06-2017 Jammer was het dat het afleveren langer duurde dan eerst aangegeven. Maar wat een top auto. Bijna twee jaar oud maar niet van nieuw te onderscheiden. Goed werk jongens. Ik zal jullie aanraden.

REFERENTIE

02-06-2017 Dit is een verademing in de automotive wereld. Gewoon duidelijk zaken doen zonder poespas. Alles wordt uit handen genomen en top geregeld. Klasse!!

REFERENTIE

20-05-2017 Een prima ervaring  met Autoclick. Inkoop, transport en papierwinkel super geregeld. Alles snel geregeld en op zaterdag kon ik de auto ophalen. Veel succes en voor de volgende auto kom ik weer :-)

REFERENTIE

26-03-2017 Ik was al enige tijd op zoek naar een Volkswagen Golf model VII. Ik had er zelf een gevonden in Duitsland, waarna ik Jacob vroeg hoe eea te doen.Het bleek dat ik beter een andere auto kon zoeken ivm een lagere BPM. Daarna heeft Jacob de  auto naar Nederland gehaald en voor mij de invoer en BPM geregeld. De BPM was nog wat lager dan waar ik op gerekend had. Dat was lekker. Jacob heeft het hele traject voor mij verzorgd, reageerde snel en wat ik erg fijn vond heel deskundig. Dit kan ik iedereen aanraden.

REFERENTIE

06-03-2017 Beste Jacob, Dankzij jou zijn we nu de trotse eigenaar van een mooie BMW. Alles was snel en top geregeld en we zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

REFERENTIE

06-02-2017 Beste Jacob, Wij willen je hartelijk danken voor de uitstekende verzorging van onze nieuwe auto vanuit Duitsland. Alles was tot in de puntjes geregeld en de gezellige en goede ontvangst al vanaf het eerste moment gaf ons een goed gevoel. We zullen je zeker aanbevelen aan een ieder.

REFERENTIE

20-01-2017 Via een tevreden vriend bij Autoclick terecht gekomen. Ik was op zoek naar een mooie Audi A6 Avant uit Duitsland. Autoclick heeft gezocht en een prachtig exemplaar gevonden dat aan mijn specifieke wensen voldeed. Fijne afhandeling, transparant en niet duur. De auto stond keurig gepoetst op de oprit om mee te nemen. Hartelijk dank.

REFERENTIE

19-01-2017 Jullie vroegen mij of ik een stukje wilde schrijven over mijn ervaringen. Nou daar kan ik kort over zijn. Bij terugkomst van mijn vakantie stond de auto klaar. Alles in orde zoals vooraf besproken en geen verrassingen.Zo hoort het ook. Ik wens jullie goede zaken.

REFERENTIE

05-01-2017 Prima gedaan jongens, ik zal jullie aanbevelen!